dilluns, 9 de juliol del 2012

Seguim treballant (i guadint) sobre el terreny: noves fotos

Els joves del Camp de treball ja es troben treballant de valent sobre el terreny! Després d'uns primers dies més dedicats a l'observació i coneixement, ara és el torn de posar-se mans a les obra! Cal adequar els espais per possibilitar les condicions per una recuperació de l'ós bru dels Pirineus. Voleu proves? Aquí en teniu! Unes fotos que no deixen lloc a dubtes! Els joves estan treballant! 


Però els joves no només treballen! Recentment van gaudir d'una excursió al Port de Salau, tot i que una constant pluja no els va permetre fer vivac. Això sí, van fer una excursió per la senda de l'ós i van visitar-ne la casa. 


I és que, de fet, el treball tècnic està resultant molt divertit pels participants, i s'estan comportant com a veritables campions i campiones: es lleven molt aviat i no es queixen. Fins i tot, ja preparen activitats de tardes per als seus companys! Estan fent una pinya molt forta i ja funcionen com a grup. Ah! I mengen moltíssim i reclamen més verdures i amanides, una cosa molt rara....

En breu us farem arribar més imatges sobre com avancen els treballs!















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada